Opret ny bruger Glemt adgangskode Log på Tilmeld nyhedsbrev

Indtast emailadresse for at få
tilsendt brugeroplysninger.


Bemærk: Hvis du ikke modtager en
mail fra systemet, kan det skyldes
at systemet ikke kender din mail.
Kontakt i stedet shoppen for at
få nulstillet din kode.

Vores filosofi

Vi går meget ind for tilpasning af udstyr. Vi sælger ikke bare jernsæt direkte fra butikken. Vi giver en grundig rådgivning og samtidig får du en opmåling med i prisen, hvor du får tilpasset udstyret, så det passer præcis til dig og dit sving.

Dette betyder meget for både for dig og for os. Udstyret passer perfekt til dig, og vi får de bedste forudsætninger for at skabe den bedst mulige golfspiller ud af dig.

Vi fornyer os konstant med den sidste nye teknologi og træningsteknikker, der giver vores kunder de bedste muligheder for at gøre træningen effektiv, målbar og underholdende.

Baggrund

Mark Gates Golf startede i 1999 i Haderslev Golf Klub. Mark kom fra Sydafrika i 1995 og begyndte herefter at tage uddannelsen som PGA Professionel. I 2015 opnået Mark PGA Master Golf professional status.

PGA Master Professional er den højeste udmærkelse inden for Professional Golfers Association. Udmærkelsen er anerkendt verden over og er uddelt til de PGA medlemmer som viser en markant vilje til at udvikle sig selv som golf professionel og opretholder den højeste ramme for sig selv og deres virksomheder.

Der er pt. 4 PGA Master Golf Professionals i Danmark 

 

ÅbningstiderÅbningstider  2017  
mandag
kanin turnering
lukket
15-17:30
tirsdag  10-18
onsdag  10-18
torsdag  10-18
fredag  10-17
lørdag  09-15
søndag 
kanin turnering
09-15
09-16
helligedage 
undtagen mandage
09-15

OBS:
Særåbent ved arrangementer og efter aftale.
Kontakt os på tlf. 74 52 82 21 eller
mark@markgatesgolf.dk for muligheder.