Opret ny bruger Glemt adgangskode Log på Tilmeld nyhedsbrev

Indtast emailadresse for at få
tilsendt brugeroplysninger.


Bemærk: Hvis du ikke modtager en
mail fra systemet, kan det skyldes
at systemet ikke kender din mail.
Kontakt i stedet shoppen for at
få nulstillet din kode.

TrackMan Pro

Vores PGA trænere har igennem flere sæsoner brugt en TrackMan som en del af deres undervisning af golfere på alle niveauer. TrackMan er uden tvivl det mest anerkendte produkt til opmåling af præcise data for kølle og bold. TrackMan er i golfbranchen kendt for pålidelighed og præcision.

TrackMan kan via Doppler radar teknologi kortlægge hele flyvebanen for en golfbold. Fra træf til landing, vises et 3D live billede af hvert slag, og på samme tid leverer software løsningen en komplet statistisk analyse af svinget og flyvebanen. Herved opnås et klart billede af køllen med fokus på det øjeblik, hvor bolden træffes, samtidig gives et klart billede af boldens flugt.

Analysen indeholder alle nødvendige data og vinkler. Disse præsenteres i en overskuelig rapport, klar til at gemme, printe og videregives til dem som ønsker dette. Ud fra disse data vil vi arbejde med svingets bevægelser og positioner.

Vil du vide mere om teknologien bag TrackMan kan du læse mere på TrackMans hjemmeside. www.trackman.dk

Vi tilbyder alle uanset niveau at modtage undervisning og anden hjælp fra dette fantastiske måleredskab. Trackman er et af vores vigtigste redskaber når det drejer sig om tilpasning af golfudstyr.

Vi tilbyder følgende undervisning med Trackman:

  • Driver Fitting: Hvis du vil gøre dine drives mere effektive eller er i tvivl om din driver passer til dig.
  • Gap Fitting: Total opmåling af hele dit golfsæt og en liste over hvilken sammensætning af køller, hybrider og jern som passer bedst til dig.
  • Wedge Fitting: Bliv testet i de korte slag og find frem til den rigtige sammensætning af wedges.
  • Svinganalyse: Se dit sving på video kombineret med alle tallene fra Trackman, giver en god forståelse af dit golfsving.

Bestil TrackMan Pro lektion

Tryk på TrackMan nedenfor for at gå direkte til tidsbestilling og booke en ledig tid med en erfaren golftræner.