Headpro Mark Gates

Udbytterig golfundervisning, god stemning og spilleglæde.

Mark underviser alle glade- ambitiøse- udfordrede amatørgolfere i alle aldre og ydermere også professionelle spillere. Mark ragerer i top 5 blandt de højst uddannede trænere i Danmark.

Mark kom fra Sydafrika i 1995 og tog derefter uddannelsen som PGA Professionel. I 1999 begyndte Mark som Pro Haderslev Golfklub.
Mark er løbende I 2015  Mark PGA Master Golf professional status. PGA Master Professional er den højeste udmærkelse inden for Professional Golfers Association. Udmærkelsen er anerkendt verden over og er uddelt til de PGA medlemmer som viser en markant vilje til at udvikle sig selv som golf professionel og opretholder den højeste ramme for sig selv og deres virksomheder.

Der er pt. 4 PGA Master Golf Professionals i Danmark

Elev Emil

Frisk og netop begyndt i lære er Emil under Marks vinger.

Emil passer primært butikken og underviser.
I shoppen møder du

Emil

Mit navn er Emil Guldbrandt Pedersen. Jeg har spillet golf i 13 år og har en stor passion for sporten. Jeg har gået på Idrætsklasserne og Akademiet med Mark som træner, og har gennem årene fået en stor interesse og glæde for at undervise. Derfor startede jeg 01.02.2018 som golftrænerelev.

Mit syn på golf er at alle har sit eget unikke golfsving, som man arbejder ud fra. Ingen svinger ens, så derfor skal man heller ikke undervises ens.

Jeg har en stor forkærlighed for det korte spil i golf, hvor jeg mener at ens fantasi og kreativitet er de vigtigste parametre.

Annika

Hej alle, Mit navn er Annika og jeg arbejder som butiksmedarbejder i Mark Gates Proshop. Jeg glæder mig til at møde og betjene jer ????

og de øvrige i afdelinger af team Haderslev Golfklub

Restaurant
Sekretariatet
Greenkeepere
Bestyrelsen