Headpro Mark Gates

Udbytterig golfundervisning, god stemning og spilleglæde.

Mark underviser alle glade- ambitiøse- udfordrede amatørgolfere i alle aldre og ydermere også professionelle spillere. Mark ragerer i top 5 blandt de højst uddannede trænere i Danmark.

Mark kom fra Sydafrika i 1995 og tog derefter uddannelsen som PGA Professionel. I 1999 begyndte Mark som Pro Haderslev Golfklub.
Mark er løbende I 2015  Mark PGA Master Golf professional status. PGA Master Professional er den højeste udmærkelse inden for Professional Golfers Association. Udmærkelsen er anerkendt verden over og er uddelt til de PGA medlemmer som viser en markant vilje til at udvikle sig selv som golf professionel og opretholder den højeste ramme for sig selv og deres virksomheder.

Der er pt. 4 PGA Master Golf Professionals i Danmark

Elev William

Frisk og netop begyndt i lære er William under Marks vinger.

William passer primært butikken og underviser.
I shoppen møder du

William Pro Elev

.

Mit navn er William Kendler. Jeg er 20 år gammel – kommer fra Aarhus. Jeg spillede min ungdoms tid i Aarhus golf klub. Efter min HHX uddannelse flyttede jeg til Arizona hvor jeg spillede på et universitethold –  I 6-7 måneder spillede jeg en masse turnings golf på små mini tours i hele det sydlige USA. I slutningen af december 2020 skrev jeg under på elevkontrakt med Mark Gates. Jeg glæder mig til at se hvad jeg kan bringe til Haderslev Golf klub.

Emil PGA Pro Assistent

Mit navn er Emil Guldbrandt Pedersen. PGA Pro assistent.

Mit syn på golf er at alle har sit eget unikke golfsving, som man arbejder ud fra. Ingen svinger ens, så derfor skal man heller ikke undervises ens.

Jeg har en stor forkærlighed for det korte spil i golf, hvor jeg mener at ens fantasi og kreativitet er de vigtigste parametre.

Sylvia

Hej alle, Mit navn er Sylvia og jeg arbejder som butiksmedarbejder i Mark Gates Proshop. Jeg glæder mig til at møde og betjene jer ????

Martin

Hej alle, Mit navn er Martin og jeg arbejder som butiksmedarbejder i Mark Gates Proshop. Jeg glæder mig til at møde og betjene jer ????

og de øvrige i afdelinger af team Haderslev Golfklub

Restaurant
Sekretariatet
Greenkeepere
Bestyrelsen